keskiviikko 20. elokuuta 2008

Kommentoikaa ihmiset

Kommentoikaa ihmeessä! Ymmärrän kyllä, etteivät nämä minun kirjoitukseni mitään suuria tunteita herätä, mutta silti. Kiinnostuksen määrän näkee toki kävijämääristä ja -uskollisuudesta. Mikä lukijoita kiinnostaa, näkee taas siitä, mitä sivuja on avattu. Liitän tähän alle( luvalla) sähköpostilla saamani kommentin, mutta kommentoikaa mieluiten siitä 0 kommenttia kohdasta, niin se julkaistaan suoraan. Ihan yhtä mukava kuin juttuja on lukea, on lukea kommentteja.

Moron taas

Lukaisin tässä aamulla sinun kirjoittamaasi blogia Suomulta. Mukavaa kun jaksat kertoa ja kuvata kuulumisia. Niitä on mukava lukeä täällä Tampereella mökkimatkoja odotellessa. Suomun asiat kiinnostavat ainakin minua kovasti. Palataan ruskavaraukseen kun viljanpuinneista selvitään. Vielä ajankohta on avoin.

timo
Tämä kuva ei liity yhtään mitenkään tähän juttuun.Lisäsin sen ihan vain komeuden vuoksi. Laiva ei pala, vaan Räisälän Tunturipalokunnan pojat esittelevät kalustoaan;)
Kuva on kesän 2007 Lossitansseista Räisälän Lossirannasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!!!
Ilmottaudun jokapäiväiseksi blogin seuraajaksi...
Mukava tietää mitä Suomulle kuuluu!! Ja kukapa muu sitä osaisi parhaiten kuvailla kuin Sirpa =)

T: Heli M Kuusamo

Sirpa kirjoitti...

Terve Heli
Kiva tietää, että sinä olet yksi anonyymeistä lukijoistani. Mietin tässä, että mikä oli se lempinimi, jolla kuukauden päästä avioituva kokkirenttu Mika, sinua kutsui;)
Saattaa olla vähempi merkityksellistä. Kuivaa syssyä sinulle ja minullekin. Toivoo Sirpa