tiistai 25. elokuuta 2009

Uutta tietä Itä-Suomulle

Itä-Suomulle rakennetaan uutta tietä. Uusille tonteille pitää tietysti päästä autolla.
Pääväylä, Itä-Suomuntie olikin jo melko keinuttavassa kunnossa.

3 kommenttia:

Teha kirjoitti...

Hyvä, hyvä, hyvä..

Tätä jo vähän odotellukin.. =)

Terppa

Tupaswillan rakentajat kirjoitti...

Joo, kyllä tuo vanha tie kaipailikin jo remonttia. Sen vert huonossa kunnossa oli. Meilläkin kotiinpalatessa kesän lopussa paukahti rengas siinä terävissä kivissä ja sitä sitten taisteltiin renkaanvaihdossa viitostiellä yli tunnin ja polkupyörästäkin puhkesi rengas ilmeisesti siinä samassa kohdassa...ei ollut lainkaan kivaa! Mutta nyt tulee varmaan tosi hyväksi ja kelpaa ajella Itäsuomulle päin!
Toivottavasti tiensuunnittelijat ja latujenhoitajat huomioisivat nyt samalla tuon hiihtolatuylityksenkin, siihen voisi saada parannuksen? Ei ollenkaan turvallinen paikka ylittää suksilla. Säälii aina suksiaan, kun joutuu ylittämään tien, jossa hiekkaa yms. Siinä ne juuri voidellut sukset jo usein menee piloille ja hiihtäminen sen jälkeen jopa tuskaa!...Alikulku olis ollut poikaa siinäkin ja kenties ihan toteutettavissakin? Kustannuskysymys tietty?... Ja samalla se, että vieressä alamäessä on myös kelkkareittiylitys lähes samassa kohdassa, on ainakin meidän perheessä koettu aika vaaralliseksikin paikaksi. Etenkin lasten taholta, sukset kun ei aina pysähdy ihan niin helposti kuin meillä aikuisten ja kyllä tuo autoliikennekin siinä tiellä sen vert vilkasta ollut, että läheltäpititilanteita on ollut ainakin meillä. Eli jospa vielä voisi asiaan vaikuttaa? Muuten on kivaa, että kaupunki satsaa Suomun tiestön parantamiseen. Tulee varmasti oikein hyväksi! Pidetään peukkuja!....

Sirpa kirjoitti...

Laitoin viestiä menemään asiastasi nykyiselle Ympäristöhankkeelle. Itäsuomuntie on tulevina vuosina vilkkaammin liikennöity, joten latua pitkin tien ylitys on vaarallinen.Ihan varmaan tarpeellinen ylitys tai alitus saadaan tulevina vuosina. Rahat pitää ensin saada jostain kokoon.