lauantai 29. tammikuuta 2011

Deli Peak Itäsuomulla – huippusafareita ja huippuruokaa

Itäsuomulle kannattaa nyt mennä, keinolla millä hyvänsä. Keinoja on monia, autolla, kelkalla, murtsikoilla, kävellen tai vailla jollain alamäkilaskuun soveltuvalla välineellä.
Kotakahvilassa on tänä keväänä huippumeininki. Suomu Adventures ja Juha Nieminen ovat luoneet Keloravintolaan erilaisen konseptin.
Deli Peak on ohjelmatavaratalo. Voit valita eripituisista kelkkaohjelmista tai vuokrata kelkan omaan käyttöön. Kelkoilla voi helposti käväistä vaikka Rukalla tai Vilmavaarassa. Hissiliput voi ostaa Deli Peakista. Koiravaljakot tai pororaito on niin halutessasi pihalla. Yes we can!
Deli Peakissa on aktiviteettien lisäksi myös muunlaisia herkkuja. Lounas on tarjolla sesongin aikana päivittäin kaikelle kansalle ja illalla Deli Peak on avoinna tilauksesta. Joinain viikkoina Deli Peak muuttuu vaikka italialaiseksi trattoriaksi tai tarjolla saattaa olla venäläistä zakuskaa.
Juha Nieminen, Deli Peakin vastaava rakastaa ruokaa. Juhalta on mahdollisuus tilata catering-palvelu käsityönä mökiin kuudellatoista kielellä.
Lisätietoja:
Deli Peak
Itäsuomu
info@suomuadventures.fi
www.suomuadventures.fi
 +358-40-1397075













Delicious Service in Deli Peak at East Suomu

We will tailor make for you all kinds of activities. You name it, we make it! Deli Peak serves you lunch also with full service catering to you cabin. You order it, we cook it!
Arrive by car, snowmobile, skiing, walking or whatever way you can imagine.
This year your hosts, Suomu Adventures and their new manager Juha Nieminen, will serve you a holiday treat with a difference.
Deli Peak is a department store a la Lappish holidays, where you have a choice between snowmobile programmes & rentals, purchase lift tickets, rent a husky safari or a reindeer trip, eat a daily lunch or rent the place for a private function in the evening according to your style be it Lappish, Italian or Russian. Juha will find you a service in sixteen languages!
Come and enjoy!

Ei kommentteja: