Pääsiäisherkku, mämmi herätää ulkomuotonsa ansiosta tunteita.
Mämmi on perinneruoka, jota ei monessakaan kodissa itse tehdä.
Kaupasta saa valmiita tuokkosia ja annosmämmejä,
joten aikaa vievään valmistusproseessiin,
ei mämminmakuun päästäkseen tarvitse ruveta.
Mämmiresepti on helppo, mutta aikaa vievä.
Resepin löydät vaikka Kotilieden sivuilta tästä
Seppo ja Ruusa tekivät mämmiä Lapajärven Tasalassa teemalla,
pitää sitä kerran eläissään mämmiä tehdä.
Imellytyksen, keittämisen ja jäähdyttämisen jälkeen mämmi vuokiin.
Uunissa lempeässä lämmössä kolme tuntia.

Mämmi on vielä maistelematta. Ilta tuli ja kotiin kiire.
Mämmi on perinneruoka, jota ei monessakaan kodissa itse tehdä.
Kaupasta saa valmiita tuokkosia ja annosmämmejä,
joten aikaa vievään valmistusproseessiin,
ei mämminmakuun päästäkseen tarvitse ruveta.
Resepin löydät vaikka Kotilieden sivuilta tästä
pitää sitä kerran eläissään mämmiä tehdä.
Mämmi on vielä maistelematta. Ilta tuli ja kotiin kiire.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti