maanantai 8. syyskuuta 2008

Suomulle uusi yritys

Kuvassa olevat Sulo ja Sointu olivat jo viime talvena töissä Lappalaisen Mialla, mutta pian onkin työnantajana Off-Piste Adventures Oy. Mia Lappalainen perustaa yrityksen, jonka toiminta alkaa virallisesti ensi viikolla.
Mynnissä on monenlaisia porotuotteita:
tuntuman poroajeluun kiepillä, jossa on ajoa noin kymmenen minuuttia. Hintaan sisältyy porojen ruokintaa ja keskustelua Mian kanssa poronhoidosta sekä ajokortti. Porotaksi kuljettaa asiakkaat Suomun alueella minne vain. Tunnin Jutaus on tunnin ajelu oppaan johdolla kauniissa Suomun ympäristössä. Hintaan sisältyy, kahvihetki ja poron ruokintaa sekä keskustelua porotaloudesta. Ohjelman kestää puolestatoista kahteen tuntiin. Rekiretki tunturimaisemissa voidaan järjestää joko päivänvalossa tai kuunhämyssä. Iltaisin on mahdollisuus nähdä kuun, tähtien ja jäniksen jälkien lisäksi revontulet. Reissuun kuuluu tietysti ajelun lisäksi kahvihetki ja keskustelua poroista sekä lapin luonnosta . Tämä pitkä ohjelma kestää noin neljä tuntia.
Lisäksi Mialla on poni, Rohmu. Rohmun herraskainen nimi kuuluu: Bäckdalens Shakina. Ponin rattailla voi ajella kesällä tai talvella, kyyditä vaikka morsianta pappilaan.

Lisäksi Mia tekee Lapinkasteet ja touhuaa yhteistyökummaneidensa avulla montaa muutakin ohjelmaa suomulaisille. Tervetuloa Mia ja lykkyä tykö!

Yhteydenotot Miaan: suomu.offpiste.adventures(at)gmail.com


Ei kommentteja: