maanantai 12. tammikuuta 2009

Suomun Aika 2009 valmis


Moni sinnikäs kävijä on tieten ihmetellyt, että mitähän Sirpalle kuuluu, kun ei ole blogia ehtinyt päivittämään. Koko joulunaika ja uusi vuosi meni tietysti asikaspalvelussa. Vieraita oli paljon. Hiihtokeskuksissa on ollut Hiihtokeskusyhdistyksen mukaan 25% kasvu joulunajan myynnissä ja uskoisin minullakin olleen sen verran kasvua.

Toinen työllistäjä oli Suomun Aika-lehti joka saatiin eilen valmiiksi ja tänään painetaan. Sitä on tehty monen miehen ja naisen voimin. Paljon saatiin asiaa kokoon. Aina jää paranettavaa, korjattavaa ja viirattavaa, mutta joskus se on lopetettava ja päätettävä: se on siinä.

Suomun Aikaa jaetaan Matka 2009-messuilla messukeskuksessa ja heti ensi viikosta alkaen myös Suomulla ja Kemijärvellä. Lehden voi paperisena minulta tilata sähköpostilla tai tutustua sähköiseen versioon täällä

Toivottavasti kaikki huomaavat lehden takasivulla julistetun valokuvauskilpailun. Laitan tähän kaikien ihmeteltäväksi Tero Hannukselan huippuotoksen viimetalvelta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Ihmetelty on tosiaan, kun ei ole blogissa kämppäemäntä lainkaan kirjoitellut, mutta arveltu olikin, että työkiireitä ja nuo matkamessut työllistänee aikast paljon? Mukava kuulla, että vieraita paljon ja kasvua edelliseen noinkin huikeasti! Hyvä, hyvä! Suomu is really back?
Suomun Aika työllistänee myös rutkasti ja on kivaa, että jaksatte vääntää sitäkin vuodesta toiseen ahkerasti. Lehdestä voi lukea aina viime hetken kuulumiset ja uudistukset...lapinkuume sen kuin kasvaa lukemisen myötä...kuten kävi nytkin...!
Oikein antoisia matkamessuja teille kaikille ja koettakaa saada paljon uusia vieraita ja matkailijoita Suomutunturille! Ja sehän lienee helppoa, koska puitteet siellä pohjoisessa sen vert hyvät jo nyt saatikka mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan!...jää vain nähtäväksi?